info@ran.fi +358 400 262 392
Korjaamontie 9 94200 Kemi
Mån-Fre 8-16

Beställ hämtning eller en uppsamlingscontainer

Behöver du skrotupphämtning, transport av en gammal bil för skrotning eller en insamlingsbehållare för metallskrot? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att ordna ett mer exakt schema!

Vi är verksamma i Kemi, Keminmaa, Torneå, Ylitornio, Tervola, Simon, Kuivaniemi och Sverige i Norrbottensregionen.

Ring eller begär en offert

+358 400 262 392 info@ran.fi
Summary

Hur hanteras insamlingen?

Insamling av skrotbilar.
Vi strävar efter att hämta bilen inom en vecka efter beställning. Kolla att informationen du anger är korrekt. Se till att det finns obehindrad åtkomst till bilen och tillräckligt med utrymme runt bilen för en bärgningsbil. Om avhämtningsstället finns på en trafikerad gata, i ett parkeringsgarage eller på en svåråtkomlig plats, vänligen kontakta oss innan du beställer. RAN Recycling Oy kan annullera beställningen utan kompensation om fordonet inte enkelt kan lyftas på.

Uppsamling av skrot
Vi hämtar metallskrot enligt överenskommelse och återvinner till exempel gamla arbetsmaskiner samt produktionslinjer och oljetankar. Säkerställ obehindrad åtkomst till platsen.

Beställning av insamlingscontainer
Vi förser dig med en uppsamlingsbehållare som passar dina behov, för kontinuerliga eller för individuella behov, och vi hämtar den enligt överenskommelse. Du kan bara lägga i endera en enskild metall i behållaren eller blanda olika typer av metallskrot.

Varför välja oss, Ran Recycling Ab?

Vi har mer än 10 års erfarenhet av metallbearbetning och återvinning. Vi har kunskapen och vet hur man gör det, så att du inte behöver oroa dig för det.

Läs mer

Miljö

Genom att återvinna metaller minskar vi avfallsmängden och frigör råvaror för återanvändning. Vi hanterar skrotet enligt gällande miljöbestämmelser.

Lätthet

Vi hjälper till med bortskaffande av metallskrot som samlats i hörnen. Ta med dem till oss eller beställ hämtning så sköter vi resten.

Pålitlighet

Vi sköter återvinningen enligt överenskommelse och du får ersättning för skrotet enligt dagspris.