info@ran.fi +358 400 262 392
Korjaamontie 9 94200 Kemi
Mån-Fre 8-16

Ran Recycling möjliggör ansvarsfull återvinning

Återvinning av skrot är en viktig handling för en hållbar utveckling. Du hjälper till att spara naturresurser och minskar mängden avfall när råvaror återanvänds. Vi levererar återvinningsbart metallskrot som råvara till stålindustrin och gjuteriindustrin.

Ring eller begär offert

Begär offert +358 400 262 392

Stapla inte upp skrot, lägg dem i omlopp

Vi köper och hämtar metallskrot, gamla bilar och fordonsbatterier från industri eller hushåll. Vi är ett insamlingsställe auktoriserat av Suomen Autokierrätys Oy. Vid behov levererar vi även sopkärl för ditt bruk.

Ta med till platsen eller beställ hämtning

Vårt upphämtningsområde är Kemi, Keminmaa, Torneå, Ylitornio, Tervola, Simo, Kuivaniemi och Norrbotten på svenska sidan.

För de metallskrot som levereras till oss betalar vi enligt prislistan. När du tar med en last för återvinning, kör alltid till vågen, infart.

Korjaamontie 9 94200 KEMI
Mån-fre 8-16
info@ran.fi +358 400 262 392

Varför välja oss, Ran Recycling Ab?

Vi har mer än 10 års erfarenhet av metallbearbetning och återvinning. Vi har kunskapen och vet hur man gör det, så att du inte behöver oroa dig för det.

Miljö

Genom att återvinna metaller minskar vi avfallsmängden och frigör råvaror för återanvändning. Vi hanterar skrotet enligt gällande miljöbestämmelser.

Lätthet

Vi hjälper till med bortskaffande av metallskrot som samlats i hörnen. Ta med dem till oss eller beställ hämtning så sköter vi resten.

Pålitlighet

Vi sköter återvinningen enligt överenskommelse och du får ersättning för skrotet enligt dagspris