info@ran.fi +358 400 262 392
Korjaamontie 9 94200 Kemi
MA-PE 8-16

Tilaa nouto tai keräysastia

Tarvitsetko metalliromun noudon, vanhan auton kuljetuksen romutettavaksi tai keräysastian metalliromulle? Täytä lomake ja otamme yhteyttä tarkemman aikataulun sopimiseksi!

Toimimme Kemin, Keminmaan, Tornion, Ylitornion, Tervolan, Simon, Kuivaniemin ja Ruotsin puolella Norrbottenin alueella.

Soita tai pyydä tarjous

+358400 262 392 info@ran.fi
Summary

Miten nouto hoituu?

Romuauton nouto
Haemme auton viikon sisällä tilauksesta. Varmista, että antamasi tiedot ovat oikein. Huolehdi, että noudattavan auton luokse on esteetön pääsy sekä auton ympärillä tarpeeksi tilaa koura-autolle. Mikäli noutopaikka on runsasliikenteisen kadun varressa, parkkihallissa tai vaikeasti saavutettavassa paikassa, ota yhteyttä ennen tilausta. RAN Recycling Oy voi korvauksetta peruuttaa tilauksen, jos ajoneuvoa ei voi vaivattomasti nostaa noutoauton kyytiin.

Metalliromun nouto
Haemme sopimuksen mukaan metalliromut ja kierrätämme esimerkiksi vanhat työkoneet sekä tuotantolinjat ja öljysäiliöt. Varmista esteetön kulku paikanpäälle.

Keräysastian tilaus

Toimitamme käyttöösi tarpeisiisi sopivan keräysastian jatkuvaan tai yksittäiseen tarpeeseen ja noudamme sen sovitusti. Voit laittaa astiaan vain tiettyä metallia tai sekaisin eri metalliromulaatuja.

Miksi valita Ran Recycling?

Meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus metallin käsittelystä ja kierrätyksestä. Tiedämme, kuinka homma hoidetaan niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä.

Lue lisää

Ympäristö

Kierrättämällä metallit vähennämme jätettä ja vapautamme raaka-aineet uudelleen käyttöön. Meillä romu käsitellään voimassa olevien ympäristösäädösten mukaisesti.

Helppous

Autamme nurkkiin kertyneen metalliromun hävittämisessä. Tuo ne meille tai tilaa nouto, ja me teemme loput.

Luotettavuus

Hoidamme kierrätyksen sopimuksen mukaan ja saat romusta päivän hinnan mukaisen korvauksen.